Kaikki Kategoriat

Toimitusehdot

TOIMITUSEHDOT

 

Tilauksen tekeminen

Tilauksen tekeminen on helppoa. Helpoin ja nopein tapa tehdä tilaus on verkkokaupan kautta. Kännykkänumero ja sähköpostiosoite kannattaa antaa sillä saat tekstiviestin kun paketti on noudettavissa. Lisäksi joskus saattaa tulla jokin ongelmatilanne jolloin olisi ihan kiva saada asiakas kiinni.

Voit tehdä tilauksen myös lähettämällä sähköpostin osoitteeseen info AT belimitless.fi sekä puhelimitse numeroon 040 722 3120.
 

Minimiostos ja toimituskulut

Tilauksillamme ei ole minimitilausrajaa. Alle 150 euron tilauksiin lisäämme 7,90 euron toimituskulut paketeille tai vaihtoehtoisesti 3,90 € kirjetoimitukselle. Yli 150 euron tilauksiin emme lisää toimituskuluja.
Mikäli tilaus sisältää lahjakortin, ainoa maksutapa on verkkomaksu.

 

Tarjoamme asiakkaillemme nopean toimituksen. Mikäli tilaus tehdään arkena (ma-pe) ennen klo 12, pakkaamme tilauksen viimeistään seuraavana arkipäivänä. Paketti saapuu asiakkaalle valitusta toimitustavasta riippuen normaalisti 2-3 arkipäivän sisällä. Ruuhka-ajat huomioimme ja ilmoitamme mahdollisista pidemmistä toimitusajoista verkkosivuillamme.

 

 

 

TOIMITUSTAVAT

 

POSTI

 

Postin toimitus annettuun osoitteeseen perille asti

Nopein toimitustapa. Posti toimittaa paketin tilauksessa annettuun osoitteeseen. Jos vastaanottajaa ei tavoiteta, jätetään saapumisilmoitus ja paketti on noudettavissa omasta postitoimipaikasta. Jos tilausta tehdessä ei toisin valita, käytämme tätä toimitustapaa.

 

Nouto omasta Postista

Posti lähettää matkapuhelimeen tekstiviestinä saapumisilmoituksen paketista, joka on noudettavissa postitoimipaikasta. Matkapuhelinnumero on erittäin tärkeä Economy-toimitustavassa.

 

Postin kotiinkuljetus

Posti ottaa ennen toimitusta yhteyttä tilauksessa annettuun puhelinnumeroon ja sopii toimitusajankohdasta. Jos vastaanottajaa ei tavoiteta puhelimitse, lähetetään tilauksessa annettuun osoitteeseen ilmoitus, jossa vastaanottajaa pyydetään ottamaan yhteyttä postiin ja sopimaan toimitusajankohdasta.

 

SmartPOST

Posti lähettää matkapuhelimeesi saapumisilmoituksen ja lokerokoodin tekstiviestillä. Paketti on noudettavissa valitusta SmartPOST -pakettiautomaatista. Mikäli paketti on liian suuri toimitettavaksi SmartPOST -automaattiin tai pakettiautomaatti on täynnä, pakettisi voidaan ohjata automaattia lähinnä olevaan postipisteeseen. Itella lähettää tällaisessa tapauksessa sms-viestin asiasta. Tämä toimitustapa on käytettävissä ainoastaan verkkokaupan kautta tehdyissä tilauksissa. Matkapuhelinnumerosi on erittäin tärkeä SmartPOST -toimituksessa.

 

 

MATKAHUOLTO

 

Lähetämme paketteja Matkahuollon Lähellä-pakettipalvelun kautta. Noutopisteinä Suomen Lähikaupan kaupat (Siwa, Valintatalo, Euromarket) ja Matkahuollon omat toimipisteet.

 

 

 

TOIMITUSMAAT

 

Toimitamme myös Ahvenanmaalle, Ruotsiin sekä Viroon seuraavasti:

 

Ahvenanmaa 12,00 €
Ruotsi 25,00 €
Viro 15,00 €


Muu Eurooppa
25,00 €

 

 

 

YHTEYSTIEDOT

 

Kaikissa tilauksiin liittyvissä asioissa tavoitat meidät seuraavasti:

 

 

 

TAVALLISIMMAT KYSYMYKSET

 

Voinko noutaa tuotteet jostain?

Ilman muuta, tervetuloa Porvooseen, vanhan kaupungin kupeeseen. Poikkea samalla kahvilla!

 

Voinko tehdä muutoksia tilaukseen?

Tekemääsi tilaukseen voimme tehdä muutoksia, kuten lisäyksiä vain jos emme ole vielä käsitelleet tilaustasi. Otathan ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.

 

Onko tilaukseni jo matkalla?

Lähetämme sinulle viestin kun tilauksesi on pakattu ja lähtenyt varastostamme.

 

Tilausehdot ja tuotteiden palautus

Tuotteiden palautus on mahdollista, otathan ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme. Lue lisää palautusohjeista ja tutustu samalla tilausehtoihin.

 

Autamme mielellämme sinua Limitlessin tuotteita, tilauksia tai verkkokauppaa koskevissa kysymyksissä. Otamme myös mielellämme vastaan vihjeitä, ideoita ja kommentteja niin verkkosivuistamme, palvelustamme kuin tuotteistakin. Jos haluat vastauksen palautteeseesi, lähetäthän meille myös nimesi, sähköpostiosoitteesi sekä muut yhteystietosi, jotta saamme sinuun yhteyden mahdollisimman nopeasti.