Kaikki Kategoriat

Meistä

 

 

 

TERVETULOA OLEMAAN LIMITLESS!

 

Meidän missiomme on auttaa ihmisiä suoriutumaan paremmin, ajattelemaan kirkkaammin ja elämään terveemmin, yhdistelemällä muinaista tietoa ja uusinta teknologiaa. Asiakkaamme tietävät, että lisäravinteemme, ruoka ja teknologia ovat puhtaimpia mitä markkinoilla on. Olemme vakuuttuneita, että tunnet eron jo ensimmäisellä kokeilukerralla. Ympäristöystävälliset ja eettisesti tuotetut tuotteet rakentavat kestävän perustan tuleville sukupolville. 

Yrittäjille, johtajille, opiskelijoille ja kaikille, jotka haluavat suoriutua paremmin. Limitless tarjoaa tuotteita ja ravintolisiä, jotka ovat syntyneet 20 vuoden biohakkeroinnin tuloksena.

 

Tervetuloa kokemaan Limitless-tila, tila jossa mieli ja keho toimivat vaivattomasti yhdessä ja joka auttaa sinua suoriutumaan paremmin arjen haasteista.

 

 

BE LIMITLESS - ÄLÄ RAJOITA ITSEÄSI


“Be Limitless – Älä rajoita kehoasi ja mieltäsi saavuttamasta…ihan vähän enemmän.”

 

Tiedät, että pystyt siihen. Miksi et siis antaisi kropallesi mahiksia lentää standardin yli?

Evira on hyvin tarkka miten lisäravinteita markkinoidaan. Olemme parhaamme mukaan pyrkineet poistamaan amerikkalaisten höpötykset terveellisistä vaikutuksista ja kertoa teille omin sanoin, miten olemme kokeneet vuosien käytön vaikuttaneen meihin. 

Eviran tarkkuus aiheutti meille aivoriihen että mitäs nyt sitten keksitään miten näitä mahdollisesti terveyttä edistäviä tuotteita voi oikein myydä, kun ei niistä saa mitään kertoa. Markkinointistrategialle alkoi vahvasti olla tarvetta. Mietimme verkkokaupan nimeä, mitä be limitless oikein tarkoitti meille. Palasimme asioiden äärelle. Punainen lanka alkoi hahmottua, kyse oli meistä  itsestämme. Kuten kaikessa verkosto- ja suosittelumarkkinoinnissa, perusajatuksena alkuun lähdetään omalla persoonalla ja käyttämällä tuotteita itse.

 

Käytämme markkinoinnissa omia profiileja, erottuaksemme muista hyvinvoinnin liikkeistä. Haluamme erottautua tavallista superimpina ihmisinä. Tavallisuudesta poikkeaminen on kivaa. Toinen meistä opiskelee kasvatustieteitä ja omaa taskussaan jo liikunta-alan korkeakoulututkinnon. Toinen taas on järjestänyt värikuulapistoolien kanssa metsäretkiä. Siitä kai se Viidakkotohtorikin syntyi, mutta ei mennä siihen ihan vielä. Molemmat opiskellaan Helsingissä ja sahataan Loviisan väliä säännöllisin väliajoin moikkaamassa salilla kavereita ja piipahdetaan silloin tällöin äitien patojen äärellä.

Oman profiilin nostaminen esiin tuo kieltämättä haasteita ja se kuinka kunnialla be limitless - tuotteiden myynti- ja markkinointityöstä selvitään, on tietenkin Sinun arvioitavissa.

 

 

 

LIMITLESSIN MISSIO JA VISIO

 

Tehtävämme on auttaa niin asiakkaitamme, kuin itseämmekin nousemaan uudelle tasolle.
Me haastamme itsemme ja asiakkaamme kehittymään ihmisinä, ammattilaisina ja työyhteisöinä.
Haluamme nostaa biohakkerointia, superruokaa sekä ravintolisien laatua entistä selkeämmäksi erottautumistekijäksi.
Poistaa suoritusta-ryöväävä markettikahvi kodista ja työpaikoilta
tilalle Limitless-kahvi joka ravitsee aivojasi!

 

 

 

ME OLEMME LIMITLESS

 

 

 

DANI RYYNÄNEN on yrityksen perustaja. Ravinto ja suorituskyky ovat lähellä sydäntä, niin myös kamppailulajit. Kamppailulajien myötä ravinnon tärkeys on noussut esiin yhä tärkemmäksi osaksi huippusuorituskykyä. Dani on biohakkeroinut omaa kehoaan jo vuodesta 2010 jolloin hän perusti Viidakkotohtorin - hyvinvoinnin kaupan. Tuleva Bulletproof-valmentaja ja tällä hetkellä liiketalouden opiskelija.

 

"Aivosi ovat suurimmaksi osaksi rasvaa ja sitä ne myös tarvitsevat toimiakseen optimaalisesti. Ne ovat jatkuvassa nälässä, varsinkin, kun valloillaan on väite rasvojen olevan jotenkin pahasta meille. 
Oma ruokavalio koostuu pitkälti rasvoista.

Hyviä rasvoja saat esimerkiksi avokadosta, luuytimistä, gheestä, Bulletproof-kahvista, hampusta, pähkinöistä, kookoksesta ja villikalasta. Monipuolisuus on mielestäni tärkeää. "

 

 

JENNA AALTO on toinen perustaja, vankka tuki ja turva sekä perheen pää, ainakin hänen omasta mielestään. Jenna on pitkän linjan urheilija, jonka taskusta löytyvät paitsi Taekwondon 3. asteen musta vyö, myös Suomen mestaruus vuosilta 2006 ja 2011, sekä liikunnanohjaajan korkeakoulututkinto. Tällä hetkellä ovat meneillään kasvatustieteen opinnot. Liikunta ja ravinto ovat aina olleet myös Jennalle tärkeitä.

 

 

 

TEITÄ PALVELEVAT

 

Dani Ryynänen
[email protected]
puh. 040 722 3120

 

 

YHTEYSTIEDOT

 

Be Limitless Oy
Ratakatu 7
06100 PORVOO
puh. 040 722 3120

http://www.belimitless.fi
Y-tunnus: 2708392-6