Pysy Bulletproofina.

Toimitus

Ilmainen toimitus yli 150 € tilauksiin

Tyytyväisyystakuu

Palauta veloituksetta 30 pv sisällä. Jos jostain syystä et ole tyytyväinen, saat täyden hyvityksen.

Räätälöity palvelu

Haluamme tarjota teille vain parasta. Mietityttääkö jokin? Ota yhteyttä!

Toimitus

Valitse Posti, Matkahuolto, PostNord tai tule kahville Porvooseen

Miesmeikki

Posted by limitless 20.01.2016 0 Comment(s)

Tasa-arvoa kylpyhuoneeseen!

 

 

 

Nykyisin kaupan hyllyt notkuvat miehille suunnattuja ihonhoitotuotteita. 90 vuotta sitten miesten ihonhoito kuitenkin koostui lähinnä vedestä ja saippuasta. Miesten iho vaatii aivan yhtä paljon hoitoa kuin naistenkin, ellei jopa enemmän. Selkeät markkinat on siis olemassa, mutta suurin osa kaikista ihonhoitotuotteista sisältävät sellaisia ainesosia jota ei voi edes lausua.

 

 

 

 

Moni terveyden maineella ratsastava tuote sisältää turhia lisäaineita ja muita ainesosia, joita on siis vaikea edes lausua nimeltä. Tästä syystä olemme innoissamme täysin luonnollisista Alitura ihonhoitotuotteista. 

 

 

Bulletproof valikoimassakin ollut Alitura tuotesarja joka todellakin pistää ihon hehkumaan. Ainutlaatuinen sekoitus 9 vahvaa luonnollista ainesosaa jotka kuorii ja raikastaa. Täyteläinen sekä hellästi syväpuhdistava. Sopii erityisesti kasvojen iholle, voidaan käyttää myös hartia/selkä alueelle tai koko vartalolle. Erittäin riittoisa, noin ruokalusikallinen savea sekoitettune veteen riittää kasvoille.  Ei lisäaineita, ei kompromisseja.

 

 

 

Leave a Comment